Navn:
Søren B.

Titel:
Næstkommanderende - NK/TBM

Optagelsesdato:
Den 17. marts 1995

Fødselsdato:
Den 17. december 1978

Beskæftigelse:
Uddannet civilingeniør (kemi og kemiteknik) på Danmarks Tekniske Universitet og er ansat på Institut for Kemiteknik som Ph.d. studerende. Har desuden undervist i Uorganisk Kemi og i Eksperimentel Kemi og er tidligere medlem af Trørød Kollegiets bryggerklub TK-ØL. Yderligere er Søren far til Niels og Nina, som er født hhv. d. 8. juli 2003 og d. 19. november 2004.

Historie:
Ved Michaels side den magiske nat i marts måned 1995 stod en lille dreng ved navn Søren. Han var blevet fortalt, at han ved konfirmationen var trådt ind i de voksnes rækker, men han var klar over, at der var flere forhindringer, der skulle passeres, for at dette var tilfældet. Hans gode ven Michael havde fremlagt planerne om The Beer Masters, og Søren var klar over, at dette var FORHINDRINGEN, han skulle overvinde, for at træde ind i de voksnes rækker. Den 17. marts 1995 om aftenen blev Pokalen fyldt for anden gang med tre øl. Søren tog pokalen for munden og drak lystigt i 52 sekunder. En kort brækpause blev efterfulgt af endnu 1 minut og 8 sekunders drikken. Da Pokalen var tom og uret endnu ikke havde rundet de hellige tre minutter kunne Michael med glæde i stemmen fortælle en truckende Søren, at han netop var blevet optaget i The Beer Masters. Endnu et blad på firkløveren var spiret frem - endnu en sjæl var klar til et liv i humlens tegn.

Funktion i TBM:
Da Søren kan bryste sig af være nummer to optaget i The Beer Masters, var det naturligt at lade erhvervet som næstkommanderende tilfalde ham. Særligt én ting kendetegner Sørens tid i TBM. I foråret 1997 fik han overrakt Den Gyldne Spand som vinder af brækligaen ´96, som var hans projekt og hans ét og alt. En smule fejlprioritering og useriøsitet omkring sit virke som NK/TBM blev sporet i perioden august ´97 til august ´00, hvor Søren lagde en stor del af sin tid i militæret i Danmark såvel som i ex-Jugoslavien. Dette er der de seneste par år blevet rettet op på, og i dag skal der ikke herske nogen tvivl om, at Søren udfører jobbet som næstkommanderende i The Beer Masters med stor stolthed og seriøsitet.