The Beer Masters prøvesmagninger

Det, at smage øl og give dem karakterer, er med tiden blevet en at TBM´s vigtigste og største arbejdsopgaver. Ikke alene opfatter vi det som et vigtigt job, det kan vel nærmere betegnes som et kald. Vi er blevet udvalgt og placeret her på Jorden for at udføre dette betydningsfulde arbejde. Vi har fået frie tøjler til hvordan, vi vil løse denne opgave, så arbejdet startende i maj 1996 har udmøntet sig i udarbejdelse af Ølguiden 1 og Ølguiden 2.

Filosofien bag prøvesmagning af diverse øl er, at vi med tiden skal drikke os gennem alverdens ølsorter, for derefter med tiden at kunne guide og vejlede Jordens befolkning i, hvilken øl de skal drikke i givne situationer. Da dette ikke er nogen helt lille opgave, har vi vurderet, at vi ikke kan tillade os at ligge på den lade side, så derfor er det ikke unormalt, at vi bliver nødt til at prøvesmage et tocifret antal øl pr. prøvesmagning. En fyldestgørende vurdering af en øl, kan man ikke basere på blot en enkelt tår eller et lille glas, så derfor bliver alle øl altid drukket helt til bunden.

Når en TBM prøvesmagning er bragt til ende, bliver det udførte arbejde altid fejret på behørig vis, hvilket har resulteret i, at TBM ofte har været at se på Midnight eller Hatten efter en prøvesmagning.