The Beer Masters prøvesmagninger
Det, at smage øl og give
dem karakterer, er med tiden blevet en at TBM´s vigtigste og største
arbejdsopgaver. Ikke alene opfatter vi det som et vigtigt job, det kan vel
nærmere betegnes som et kald. Vi er blevet udvalgt og placeret her på Jorden for
at udføre dette betydningsfulde arbejde. Vi har fået frie tøjler til hvordan, vi
vil løse denne opgave, så arbejdet startende i maj 1996 har udmøntet sig i
udarbejdelse af Ølguiden 1 og Ølguiden 2.
Filosofien bag
prøvesmagning af diverse øl er, at vi med tiden skal drikke os gennem alverdens
ølsorter, for derefter med tiden at kunne guide og vejlede Jordens befolkning i,
hvilken øl de skal drikke i givne situationer. Da dette ikke er nogen helt lille
opgave, har vi vurderet, at vi ikke kan tillade os at ligge på den lade side, så
derfor er det ikke unormalt, at vi bliver nødt til at prøvesmage et tocifret
antal øl pr. prøvesmagning. En fyldestgørende vurdering af en øl, kan man ikke
basere på blot en enkelt tår eller et lille glas, så derfor bliver alle øl altid
drukket helt til bunden.
Når en TBM prøvesmagning
er bragt til ende, bliver det udførte arbejde altid fejret på behørig vis,
hvilket har resulteret i, at TBM ofte har været at se på Midnight eller Hatten
efter en prøvesmagning.