The Beer Masters Pokalen

At tømme pokalen fyldt med øl er den ældste og mest betydningsfulde aktivitet / begivenhed i TBM regi. Dette skyldes bl.a., at pokaltømning er en del af optagelsesritualet.

Den magiske pokal, som danner rammerne om denne ædle aktivitet, er ikke en hvilken som helst pokal. Det drejer sig om CH/TBM´s dansepokal - et herligt glaspustet håndarbejde, som kan rumme 3 øl.

Pokaltømning er som nævnt en del af optagelsesritualet, men udover dette tjener pokaltømning også som fysisk bevis for besiddelse af diverse ordner. Har man f.eks. Elefantordnen, så ved alle, at man har drukket 3 elefanter på under 3 minutter, og har man ordnen Turbopokalen - ja, så har man drukket 3 øl på under 1 min og 20 sekunder. Når man siger A må man nødvendigvis også sige Den Summende Box, for pokaltømning hører unægtelig sammen med samlingsstedet Den Summende Box, som adskillige gange har lagt koordinat til ceremonier.

Du vil naturligvis aldrig få mulighed for at se, røre eller stifte nærmere bekendtskab med denne pokal, med mindre du er TBM´er.