Tilbage til Ølguiden
Velkommen til The Beer Masters´ Ølguide

The Beer Masters har siden maj 1996 arbejdet med at prøvesmage diverse øl. Karakterer er givet til hver enkelt øl og er indført i en bog sammen med en kommentar fra hver af de fire medlemmer. De første 71 øl er bedømt i Ølguiden 1. Da denne bog løb tør for sider, påbegyndtes Ølguiden 2, og et nyt karaktersystem blev indført. Ølguiden 2 blev påbegyndt på logens 6 års fødselsdag den 17 marts 2001. I det følgende er forordet til hhv. Ølguiden 1 og Ølguiden 2 gengivet.

Forord til Ølguiden 1
I denne bog vil vores meninger om ca. 98 forskellige øl fra alle dele af Verden være noteret. Øllerne vil blive kommenteret af hver af de fire BeerMasters og givet en karakter efter 13-skalaen. Øllerne vil alle blive bedømt og målt ud fra en standardøl Carlsberg Pilsner, bedre kendt som Hof (skrevet i 1996), som fra starten vil blive givet karakteren 8. Bogen er helliget TBM, og ingen andre må åbne denne uden tilladelse fra en indviet TBM´er. (Tilladelse hermed givet af NK/TBM). Disse betingelser er alle godkendt af nedstående TBM medlemmer: Rasmus, Michael, Mathias og Søren. PS: Egnet til helaftensøl "pil op", og ikke egnet egnet til helaftensøl "pil ned".

Forord til Ølguiden 2
"Igennem nu 6 år har vi TBM eksisteret som omegnens mest seriøse ølloge. Vi har haft mange forskellige aktiviteter på programmet - jeg nævner i flæng: Pokalen ved Den Summende Box, Brækligaen, Sommerhusture, nu må jeg ikke skrive mere, for Mo vil drikke, OG sidst men ikke mindst "Ølguiden", hvor vi drikker og karaktergiver forskellige øl. Dette her er så Ølguiden 2, og igen vil ethanolen være i fokus, men i forhold til Ølguiden 1 vil begrebet Standardøl være udfaset, og vi vil nu bare intuitivt give karakterer og kommentarer. God fornøjelse. NK/TBM, Søren - Rettet for stavefejl af Doktoren."