Navn:
Michael Schlichter Olsen

Titel:
Chef - CH/TBM

Optagelsesdato:
Den 17. marts 1995

Fødselsdato:
Den 14. juni 1978

Beskæftigelse:
Uddannet cand.jur fra Københavns Universitet i 2003, og er nu ansat i J.P. Galmond & Co. som advokatfuldmægtig. Stifter af TBM.

Historie:
Drømmen om at starte en ølklub tog sin spæde begyndelse for Michael i april måned 1993, da han vandt en smuk pokal i forbindelse med en dansekonkurrence. Michael legede med tanken om at hælde tre øl i denne pokal for derefter at tømme pokalen. Hvis dette kunne gøres på under de magiske tre minutter, var man i sin gode ret til at kalde sig én af The Beer Masters. Denne tanke ligger til grund for hele det nuværende The Beer Masters imperium, og det første spadestik blev taget en kold stjerneklar aften i marts måned 1995. Det var den 17. dag i måneden, og Michael skænkede for første gang tre øl op i den magiske Pokal. Månen, himlen og jorden smeltede sammen i en treenighed med hele universets energifelt i de godt to minutter, det tog Michael at tømme pokalen. En enkelt gang tittede aftenens pizza frem, præcis som små vintergækker titter frem af mulden i en bøgeskov om foråret. Med fremskudt brystkasse og et stolt blik i øjnene sænkede Michael den tomme Pokal fra munden, og hans skæbne var derved fastsat. HAN var den første TBM´er - det første blad på firkløveren - vores leder og vores chef.

Funktion i TBM:
Som chef for The Beer Masters er Michael logens ansigt udadtil. Stolthed, trofasthed, seriøsitet og beslutsomhed er nogle af de ord, man kan hæfte ved Michaels virke som chef. Slinger i valsen ses aldrig hos Michael - Initiativer og ideer bliver fulgt op af hurtig og konsekvent handling, og således har Michael formået at få de fire vidt forskellige TBM´er til at fremstå som en homogen og velfungerende enhed. På alle punkter er Michael en fremragende forgangsmand, og således har han utallige gange forsøgt at oplære de tre øvrige TBM´ere i øldrikningens ædle kunst. Hans tro på, at han kan tørlægge et hvilket som helst arrangement har ofte resulteret i sanseløs beruselse, og det er ikke ualmindeligt, at Michael sætter spørgsmålstegn ved, hvordan buschaufføren har fået klaveret ind i bussen, og hvor han har gemt det henne.