Navn:
Mathias Grüttner

Titel:
Ceremonimester - Doktoren

Optagelsesdato:
Den 3. oktober 1995

Fødselsdato:
Den 2. august 1978

Beskæftigelse:
Studerer retorik ved Københavns Universitet og arbejder i IT- og Telestyrelsen. Medejer af Rhetorica.dk; en virksomhed der underviser i mundtlig og skriftlig formidling. Er tidligere formand for Tias Tours og har været opstillet til amtsrådsvalget for SF i 1997. Doktoren bruger i dag sin viden om alkohol i sin funktion som formand for Festudvalgenes Centralkoordinering på KUA.

Historie:
Mathias´ glade og åbne sind banede vejen for hans optagelse i The Beer Masters. Venlig behandling af de på daværende tidspunkt kun to TBM´ere førte til, at han den 3. oktober 1995 kunne skifte en grå og kedelig hverdag ud med et liv i humlens tegn. Således gik det til, at Mathias blev TBM´er i kraft af hans stilfulde præstation, hvorved han i tiden 1 minut og 29 sekunder nød tre velskænkede øl i den store Pokal. Dertil skal det siges, at seancen foregik uden truck. Firkløverens nye blad spirede frem denne kølige oktoberaften ved Den Summende Box.

Funktion i TBM:
At være Doktor i TBM er et yderst ærefuldt erhverv, som Mathias varetager med stor seriøsitet. Doktoren har mange pinde i fonduegryden, og The Beer Masters er lykkelige for, at der står TBM med store bogstraver på én af dem. En af Doktorens daglige arbejdsopgaver i The Beer Masters er at forestå ceremonierne. Et job han udfører til punkt og prikke ved hver eneste lejlighed. Utallige gange har en altid velformuleret Doktor med et glas i hånden beriget os med veldisponerede taler og festlige indlæg. Doktoren ynder at lege medicinmand i Afrika.