The Beer Masters´ fødselsdag den 17. marts

17. marts 1995 er datoen, hvor The Beer Masters blev oprettet. I sandhed en herlig og festlig dato, men ironisk nok blev datoen ikke markeret fra 1997 til om med år 2000. Årsagen til dette må vel findes i et sammentræf af uheldige omstændigheder. Heldigvis har TBM en stærk og handlekraftig Chef i Michael S. Olsen, som i 2001 grundlagde traditionen, som indebærer at koordinering og arrangering af TBM´s fødselsdage i fremtiden går på tur mellem de fire TBM´ere. Michael startede naturligvis selv denne turnusordning med at arrangere fødslesdagen i år 2001. Nedenfor ses en omvendt kronologisk oversigt over den 17. marts gennem tiderne.

2007
Den herlige 12 års fødslesdag blev afholdt d. 21. april. I sandhed en dag, hvor konceptet "tilbage til rødderne" var i centrum. Kaptajn Bog var som arrangør dagen store helt i skysovs. En meget udsøgt brunch blev indtaget i palæet i Virum, hvor den gode gamle pokal blev indtaget (inden klokken havde rundet 12.00). Både NK, Doktoren og Kaptajn Bog viste storform med meget fornemme tider, mens Chefens præstation står tilbage som dagens helt store spørgsmål og skuffelse. Eftermiddagen forløb i ren FORMEL-1-STIL med bodega-crawl i Det Grønne Område, hvor det nye tiltag "Bodega-guiden" blev skudt igang. Besøg på Cap Over (Brede), Geviret (Lundtofte), Fortunen Bodega (Lyngby), Finn Ind (Lyngby), Post Pub (Lyngby), Havnehytten (Lyngby), Sorgenfri Bodega (Sorgenfri) og sidst men absolut ikke mindst Virum Cafe (Virum) lagde en meget behagelig bund for de hotdogs og pilsnere, som om aftenen blev indtaget ligeledes i palæet i Virum. De senere begivenheder virker slørede og en smule skuddermudderagtige, men vi glæder os i sandhed til, at Kaptajn Bog atter skal være vært for vor kære loges fødselsdag.

2006
En noget skuffende fødselsdag ifølge Chefen. Arrangør NK havde stort set kopieret arrangementet fra 2002, hvilket må siges at være noget uoriginalt. Alligevel fik et forholdsvis stort antal øl ben at gå på. Bowling seancen blev naturligvis vundet af NK, som til gengæld stank voldsomt til Poker. Alt i alt fik arrangementet 2/6 kapsler!

2005
Chefen var arrangør af logens 10 års fødselsdag. Fra fredag d. 18. marts kl. 16.30 var logen på 15 minutters beredskab. Efter korte telefoniske instrukser hentede Chefen de andre tre brødre, hvorefter turen gik til Chefens forældres sommerhus ved Nykøbing Sjælland. De obligatoriske hotdogs blev indtaget sammen med de første af de ca. 30 prøvesmagningsøl, som TBM senere ville få kæmpet sig igennem. Lørdagen startede på traditionel vis med morgenmad med Gammel Dansk og prøvesmagning. Morgenens første prøvesmagningsøl var en sur stout, som vakte delt begenstring omkring bordet. Lørdagen forløb med løbende konkurrencer og prøvesmagninger. Efter middagsmaden bestående af mexikanske lækkerier blev de forskellige konkurrencer afgjort til Chefens fordel. Han kunne dermed kalde sig for "PES4-øldriknings-savførings-tekkens-masterminds-Mester". Søndag var afskedsdag, og særligt Kaptajn Bog var meget betaget af en ridderborg, vi så på hjemvejen. Alt i alt et herligt arrangement, som uden for mange dikkedarer fokuserede på TBM's vigtigste arbejde overhovedet - prøvesmagning af samtlige øl i galaksen.

2004
9 års dagen blev arrangeret af Doktoren. NK, CH og Kaptajn Bog mødtes kl. 12.45 lørdag d. 6.3.04 på Ulrikkenborg Plads til en guldøl og Red Warszawa fra Boomblasteren. Doktoren afhentede selskabet i bil, og turen gik til en slags losseplads på Amager, hvor den dejlige fødselsdagslagkage blev indtaget sammen med en Classic Hvede. Derefter stod den på 2½ times Battlefield 1942 på en netcafé iført joggingbukser og hvid t-shirt med teksten "jeg elsker øl". Kl. 17.00 kørte Doktorens far selskabet til Helgoland, hvor den stod på badning, sauna og badning igen i det 0 graders varme vand. Flasken med Gammel Dansk blev tømt, og TBM bevægede sig mod en tyrkisk restaurant, hvor middagen blev indtaget sammen med Classic fadøl. Efter middagen blev den politiske situation diskuteret i Doktorens lejlighed under indtagelse af adskellige øl, og resultatet blev, at Kaptajnen bekendtgjorde, at han var villig til at betale 75% i skat, hvis hans årsindkomst var på 2 millioner. En københavnsk taxichauffør, som var noget træt af snakkeriet, satte os af ved Nørrebro Bryghus, hvor det blev til en brav kamp med stort set alle 8-9 øltyper. Aftenen blev sluttet af med et par løse fadøl hist og her og naturligvis den obligatoriske Burger King menú på Rådhuspladsen.

2003
8 års dagen for The Beer Masters blev arrangeret af Kaptajn Bog. Dagen forløb med ølskattejagt, hvor 5 forskellige ukendte øl skulle kategoriseres. NK/TBM vandt konkurrencen og en flot TBM øloplukker. Efter øl og lagkage på Brede Kunstcafé gik turen forbi Kaptajnens lejlighed, hvor et par prøvesmagninger blev foretaget. Aftenen blev tilbragt i København, med middag på Bryggeriet og efterfølgende Stand-up show på Carlsberg Comedy Zoo.

2002
7 års dagen blev arrangeret af NK/TBM, som til lejligheden havde syet de berømt TBM-shirts. Dagen blev fejret på Carlsberg, DGI byens bowlingbaner og hos NK/TBM, hvor der blev afholdt kæmpe prøvesmagning

2001
6 års dagen (fødselsdagsrenæssancen) blev arrangeret af CH/TBM. Kickboksning i Holte efterfulgt af middag på Blovstrød Kro og gigantisk prøvesmagning hos CH/TBM.

1997-2000
Alle fire gange er dagen blevet glemt.

1996
Fejret i en togvogn på vej hjem fra studietur i Firenze.

1995
The Beer Masters oprettes.